Vi hjälper gärna till!

Vi gillar utmaningar.

Det finns möjlighet att hitta BRA resor till de flesta destinationer i världen. Flygbolagen har alltid ett lägsta pris, som kan vara svåra att hitta om man vill resa på bestämda datum. Om man kan vara flexibel i resandet eller kan planera långt i förväg har man en möjlighet att spara in på resekontot.

Här kan vi tipsa om några exempel som finns just nu! Det kan vara trixigt och meckigt att hitta stolarna men vi hjälper gärna till att leta och bevaka platserna.Vi är BRA på att hitta BRA priser för resor även under HÖGSÄSONG. 

Europa SAS, Lufthansa, KLM, Air France har bra priser till Solen i sydeuropa. Efterfrågan är stor med det finns alltid några stolar kvar, helst om Man undviker hemresa på söndag. Se tex SAS erbjudande

USA Det finns otroligt stort utbud just nu. Även kombinationresor mellan olika flygbolag och destinationer som går att kombinera. SAS direkt till New York är en klassiker, likaså British Airways eller Lufthansa till Los Angeles, Las Vegas och hela California smidigt.
Mellanösten Med Qatar, Austrian Airlines kommer man till Dubai, Riyadh, Jeddah billigt.

Asien Vi är BRA på att hitta BRA priser för resor även under högsäsong. THAI har oftast bra priser för utresa fr 01apr till 31oct. Passa på att boka Promo priser nu för att komma åt stolar med bästa möjliga priserQatar, 5stars airlines, Turkish Airlines utökar sina kapacitet till hela Asien med otroliga priser. SAS, Lufthansa och Finnair har också bra priser till hela Asien. Det gäller att leta och hitta. Vi gillar utmaningar.
Välkommen till JORDEN!

Kontakta oss, eller skicka en bokningsförfrågan.