JORDENS UPPKOMST

Efter ett par år av förundran, nyfikenhet och äventyrslust bestämde jag mig, 21år gammal, för att upptäcka världen. Året var 1980. Världen blev en stad som heter Stockholm.

Nya människor, nya tankar och nya värderingar smög sig på. De förändrade och berikade mig bortom vad man kan beskriva i ord. Jag önskar att alla människor ska få uppleva samma sak, någon gång i sitt liv. Allteftersom förstod jag att min nyfikenhet och äventyrslust finns även hos andra. Många älskar att upptäcka världen.

Jag började på THAI AIRWAYS i Stockholm 1984, och har sedan dess varit verksam i resebranschen. Jag har själv rest världen runt flera gånger. Det är alltid lika lärorikt. Genom åren har jag träffat på många människor på flygbolag, resebyråer och folk från andra branscher. Några av dem stack ut ordentligt med sin kompetens, erfarenhet och brinn för sitt arbete. De hade samma värderingar som jag när det gäller service, kundrelation och respekt för kundens pengar. Idag är de mina kollegor.

Med Längtan och Reslust som inspiration startade vi JORDEN RESOR. Vi kan lova kunskap, engagemang, flexibilitet, kreativitet och hög service nivå. Vi vill hjälpa till för att underlätta reseplanering så att din resa för att upptäcka JORDENs härligheter bli så enkel och kostnadseffektiv som möjligt.

Leck Tear
VD
JORDEN RESOR AB