FÖRETAGSRESOR

Vi har inte företagsavtal som ska binda upp ett samarbete med våra kunder. Istället vill vi erbjuda vår kompetens, servicenivå, flexibilitet och engagemang. Vi lyssnar på vad våra kunder säger och ännu viktigare vad de menar.

Att boka en resa ska vara enkelt, snabbt och effektivt. Vi bekräftar slutligen alltid skriftligt via epost, sms, brev eller fax om så önskas. Bekräftelsen ska vara tydlig, korrekt, kort och koncis, men ändå omfatta viktig information om förköp, möjlighet till ombokning, avbokning.

Vi lägger inte över ansvaret på våra kunder som inte ska behöva agera resebyrå när de har en resebyrå. Vi följer upp bokningarna och meddelar när det är dags att spika resan och betala för att köpa ut biljetterna.

Vi tycker inte att det är jobbigt att ändra, boka om eller boka av. Det är tecken på avsaknad av kompetens om någon resebyrå skulle tycka det. Vi bokar resor till JORDENs alla hörn. Vi samarbetar med alla flygbolag som är med i IATA såväl som vissa Low-Cost Airlines. När du kontaktar oss ordnar vi allt från arrangemang i miljonstäder till en konferens på en öde ö. Vi ordnar din grupp-och konferensresa från dörr till dörr.

Ingen fråga är för liten, inget uppdrag för stort.

 

Varmt Välkomna till JORDEN!