2-MV-arial 1080-MLE-people 1080 MLE boat n Island 1080 MLE Dinner 1080-MLE-ariel

Maldiverna

När det gäller paradisstränder är Maldiverna ohotad etta!
Den svindlande vackra ocean utsikten är densamma på alla de 200tal bebodda öar.
Det gäller att hitta rätt.

Kontakta oss eller skicka en bokningsförfrågan

540-MLE-seaplane

En gång i livet

Ett andrum för själen som måste upplevas minst en gång i livet.
De maldiviska naturtillgångar som utgör själva sinnebilden av ett semesterparadis – det turkosblåa vattnet, stränderna av bländvit korallsand, palmerna, reven och de otaliga soltimmarna – allt det där drömlika är självklarheter överallt. Många av öarna ligger inom en halvtimme med speedboat från flygplatsen Male. Det är enklast. Vill du fortsätta, tar du ett ”seaplane” till öarna längre bort, med hissnande vyer över de 26 atollerna på köpet. En magnifik upplevelse i den overkliga verkligheten som få förunnat.

 

540-MLE-snorkel

Robinson eller supercoolt

Längtar du till en pytteliten ”Robinson” Ö kan vi hjälpa dig med tips om hotell som har fokus i avskildhet där du kan välja nästan helt bort det eventuella störande inslag som grannar (andra turister) på Ön. Här bor du i bungalow med halmtak på stranden eller på pålar i vattnet. Sätter du på dig snorkel och cyklop kan du bege dig in i en ”Finding Nemo” underbart färgsprakande värld under havsytan. Föredrar du kanske hotell som valt att profilera sig på modernitet och submarina upplevelser som undervattensrestaurang helt i glas, där middag severas i vad som bäst beskrivs som ett inverterat akvarium. Du sitter inuti och blickar ut över rockorna och revfiskarna som glider omkring på andra sidan glaset. En superhärlig turistfälla!

540-MLE-maldives

Barfota Lyx

Beachvilla, Watervilla, Poolvilla Suite, lakan av egyptisk bomull eller franskt linne. Maten är magiskt fräsch, servicen fläckfri och stämningen bland såväl personal som gäster oöverträffat informell var du än befinner dig. Det är få platser – om någon – på Jorden som man känner sig närmare naturen än på just denna ”Water World”.
Det är en barfota lyxresa med mycket Lugn och Ro men det blir aldrig tråkigt. Det är knepigt att välja pga de många velmöjligheterna. men Vi hjälper gärna till!