540-NYC-ballet

New York state of mind

Modet skiftar, säsongerna passerar. Restauranger och barer på heta adresser byts ut, läggs ner eller dyker upp. Finanskriser kommer och går men New York består och behåller sin plats som världens metropol nummer ett. Det är alltid samma spännande stad, laddad med möjligheter. Hyperurban och mångkulturell, med ett helt otroligt kultur- och nöjesutbud. The New York state of mind – i ständig förändring!

NYC-book-of-mormon

New York exploderar av liv

Det är här man tankar energi, laddar om, och får en nytändning. Staden inspirerar och dess invånare inspirerar ännu mer. Många kommer hit med sin talang och resurs för att ”make it there” och sedan ”make it anywhere”. Från kultur till kommers –  målmedvetenheten, kreativiteten, passionen märks och känns påtagligt överallt. Udda annorlunda caféer, specialbutiker, lyxbutiker, gallerier, teaterproduktioner – inspirationen finns lätt tillgänglig för dig! New York exploderar av liv mitt framför dina ögon. Missa inte den hysteriska ”The Book or Mormon” av South Parks skapare (på bild) som vann 9 Tony Awards och en grammy award. Och NHL matcherna!

new-york-city-black-and-white-photography-0l_2

Fokus på dina förväntningar

Allt handlar om vad du har för förväntningar. För att få maximalt utav vistelse i NYC måste man lägga fokus rätt. Första gången man kommer hit är det kul bara att se Broadway, de gula taxibilarna och neonskyltarna. Och att strosa på Fifth Avenue, i Central Park, Chinatown eller Soho. Vill du ha party eller sightseeing? Bo i Midtown, Downtown, i Village East eller West? Modernt, hipt eller hipster på Lower Manhattan. Bli kvitt med beslutångest om boende! Vi lotsar gärna dig genom ett hav av alternativ för att hitta de aktuellt bästa alternativ som passar dig, så att du kan lägga fokus på just att uppfylla dina förväntningar!

Kontakta oss eller skicka en bokningsförfrågan