Paris-city-540

Här är allt förföriskt

Ingen stad i världen väcker så många drömmar om kärlek och romantik som Paris.
Det var ingen slump att ”Sex and the city” valde Paris som bakgrund då Carrie hjärtskärande lämnade Alexander för att hitta den äkta lyckan hos Mr Big. Musiken, det franska köket, atmosfären, kulturen, kaféerna – här är allt förföriskt. Paris är stort, har många ansikten och upplevs allra bäst till fots. Man vet aldrig vad som dyker upp runt nästa hörn. Här njuter du av folklivet i Quartier Latin och Marais-kvarterens trånga gränder med barer, småbutiker och läckra caféer. Du botaniserar bland antikvitetsaffärerna i charmiga St-Germain-des-Prés eller sitter på första parkett med ett glas rosé på ett av Champs Elysées många bistron.
Utbudet är enormt, från enkelt till lyx.

Paris-fashion-2 540

Mode, Museér, Mat, Musik

Förutom att vara ”The #1 Fashion Mecca” genom tiderna så är museéupplevelserna, med Louvren som flaggskepp, onekligen en av dem bästa i hela världen. Varje parisare har en liten kvarterskrog där de kan äta gudagott för en ganska liten peng. Gourmet mat är inget problem. Det är här Michelins Guide bok uppfanns så krögare i Paris måste anstränga sig lite mer. Det är här den ultra-chic lounge musiken skapades. Först ut var Buddha Bar, Les Bain Dusche, Hotel Costes och så skapades en subkultur inom musik som spridits världen över. Inget nattlivet börjar så sent som i Paris och därmed är staden världsledande på just en levande natt.  Det finns inga gränser på hur man kan
ha trevligt eller festa loss på olika barer och klubbar.

Paris-marais-540

Paris - din passion

Som om det inte fanns nog med lockelser i Paris. Champions league fotballmatcherna – där bl.a Paris Saint-Germain imponerar –  gör Paris till en ännu mer attraktiv metropol för fotbollsfantaster. Att inte bli berörd av Frankrikes huvudstad är svårt. Vare sig man kommer hit för att vandra i Edith Piafs eller Oscar Wildes spår, lyxshoppa på Hermés flagshipstore, göra loppisfynd på  Les Puces i Porte de Clignancourt, så är Paris som gjort för att bli din kärlekspassion. Paris främsta attraktion är naturligtvis själva staden och vi hjälper gärna dig med ett Paris som berör dig.

Kontakta oss eller skicka en bokningsförfrågan