1080-Zebra test 1080-Zulu-barn

Det Stora Sydafrika

Safari , vingårdar, de enorma naturupplevelser
Enkelt eller Lyx, så lite eller mycket, som du önskar

Kontakta oss eller skicka en bokningsförfrågan

540-cape-town-skyline

Natur

Berg, hav, regnskog eller öken. Sydafrika har det mesta i naturväg. Den enorma naturrikedomen, med ett växtrike som är överlägset i sitt mångfald,  gjorde en gång i tiden inte Carl von Linnés lärjungar besvikna! I det varierande landskapet av berg och dalar slutar man aldrig förvånas. Lyxtåg – The Blue Train-, hyrbil eller privat chaufför – alla sätt fungerar utmärkt för att se detta fascinerande landskap med sin långa koloniala historia och blandning av lokala kulturer och folkslag. Det finns även budgetvarianter för den som gillar skumpa som transportsätt!

540-Afrika-natur

Safari & Mat

Se lejon, giraffer och antiloper. Känn savannens varma vindar och lär dig styra toalettbesök till vissa bestämda tider för att undvika närkontakter med Simbas mamma, flodhästar eller något annat oväntat. Safari eller hajdykning på samma resa som  vinprovningar och gourmet upplevelser utan magbesvär och hål i plånboken dagen efter. Vakna bland vinrankor och vackra bergssluttningar i någon av vindistriktens pittoreska gästhus eller hotell. Besök vin-, port- eller brandytillverkning längs världens längsta vinrutt. Prova och känn smakerna! – Helnykteristen kanske inte är bästa respartnern på den delen av resan!

540-CPT-coulor

Kapstaden

Oavsett om du planerar en bröllopsresa, flyr från en med kompisarna eller åker med familjen – här finns alternativ för alla.  Sola och bada samma dag som du gör en stadstur. Pröva att bestiga Taffelberget – ta linbanan om du njutit av för mycket MCC (Sydafrikas champagne) kvällen innan. Avsluta på någon av Sydafrikas restauranger i världsklass, varför inte med en drink i solnedgången! Shopping och museér för den som vill och poolen när fötterna behöver vila!  Utbudet av safari, Vingårdar och de spännande aktiviteter är enormt och det gäller att hitta rätt, låt oss hjälpa dig boka ditt afrikanska äventyr!

Kontakta oss eller skicka en bokningsförfrågan