540-IST-fotboll

Istanbul - Där Europa möter Asien

Där Europa och Asien möts vid vattenleden Bosporen ligger Istanbul. Ett otroligt stor och annorlunda stad som har ALLT, Förstklassig shopping, sena middagar med träkolsgrillat och raki, ett hektiskt nöjesliv, härligt klimat, mängder med kultur och en kaotisk trafik. De stora moskéerna Hagia Sofia och Blå Moskén, Topkapipalatset och stora basaren är några av de fantastiska sevärdheterna. Istanbul stoltserar också med tre stora fotbollslag: Besiktas, Fenerbahce och Galatasaray. Upplev trycket i lokalderbyt mellan Fenerbahce – Galatasaray! – Eller besök Besiktas häftiga arena alldeles intill Bosporen.

540-BCN-beach

Barcelona - Más que un clun

Más que un clun (Mer än en klubb) Spelare som Neymar, Iniesta, Xavi, Fabregas och så klart Mr Messi. Vad mer kan man säga om FC Barcelona? Den bästa fotbollslaget i modern tid som vunnit allt som går att vinna med deras tiki taka fotboll? Men Barcelona är framför allt en vacker stad med Europas mest spännande arkitektur, inte minst alla fulsnygga byggnader designade av Gaudi och det ”eviga” kyrkbygget Famiglia Segrada. När du blir mätt på att kolla gamla byggnader och kyrkor så är det läge för playan mitt i stan. Där finns allt från strandraggare, strandgym för Mark Wahlberg wannabes, nudiststränder för kinky people och häftiga barer. Alla Anton Hysén fans kan passa på att åka vidare till Sitges som ligger en timme bort. En väldigt gammal vacker by som är sooo gay friendly!

540-LON-fotboll

London - Huvudstaden för fotboll

Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspurs, Fulham, West Ham och Crystal Palace! Ja, med sex lag i Premier League så förstår man att London är fotbollstokig stad. Det första du får höra när man kliver på en taxi i London är ”vilket lag håller du på?” Det spelar ingen roll vilket lag du säger – alla älskar att diskutera fotboll! Hatmatch mellan ArsenalTottenham är ett måste för allas fotbollsfans. Eller mötet mellan giganterna Arsenal och Chelsea på Emirates eller Stanford Bridge – Mourinho vs Wenger! Men London är förstås också paradiset för shopping och teater. För att inte tala om nattlivet med alla pubar, trendiga musikklubbar och kanske en fish and ships på nattkröken.

Kontakta oss eller skicka en bokningsförfrågan