VI PÅ JORDEN

Porträtt av: Marina Lefvert

Marina Lefvert

Sedan 1999 har Marinas lugna röst hörts i resebranchen. Att leta rätt på passande flyg och hotell och sätta ihop dem till en utmärk resa är hennes styrka. Hon tar hand om sina kunder som om de vore hennes släktingar. En karaktär som vi tror sitter i hennes italienska påbrå. Om hon kunde så skulle hon nog följa med kunderna också för att se till att alla bitar fungerar som de ska.
marina@jorden.se

Porträtt av: Mam Henriksson

Mam Henriksson

Krutpaketet med kompetens, erfarenhet och järnvilja. Mam spelade innebandy i ett manslag innan hon blev en inbiten golfare. Under oroligheterna på Suvarnabhumi flygplats nov-dec 2008 hade Mam bl.a ansvaret för en gruppresa med 90 personer. Samtliga kom hem nästan enligt tidtabellen. Tack vare hennes trygga lugn.
mam@jorden.se

Porträtt av: Peter Zorn

Peter Zorn

Den yngsta förmågan i teamet med en stor hunger för utmaningar. 2007 gled våran Mr.nice guy in i branschen. Han är alltid pigg och väldigt serviceinriktad med en ordentlig portion humor. Fritiden ägnar han åt fotbollsträning och thaiboxning. En oväntad talang med Peter är att han talar thai nästan lika bra som svenska.
peter@jorden.se

Porträtt av: Mattias Zakrisson

Mattias Zakrisson

2005 anslöt sig Mattias till teamet, efter 6år på SAS. Mattias är en tvättäkta norrlänning från Ö-vik med allt vad det innebär. Hockeymålvakt, plikttrogen, jordnära med en järnkoll på flygreglerna. Det betyder mycket när han ska hitta det bästa alternativet för resenärerna.
mattias@jorden.se

Porträtt av: Leck Tear

Leck Tear

Kom till Sverige 1980, arbetade på Thai Airways 1984-1989, har varit fast i resebranschen sedan dess. Han har en unik inkännande förmåga och sätter resenärens behov och önskemål i centrum. Leck skräder sällan sina ord. Ärlighet, fakta och rak kommunikation är grunden till en bra reseplanering som leder till en lyckad resa.
leck@jorden.se

Porträtt av: May Lam

May Lam

Är vår definition av en riktig ”Lady” Hon tar med stor talang och noggrannhet hand om vår ekonomi.
may@jorden.se